fi en
Loviisan asuntomessutalo Villa Havet

Loviisan asuntomessutalo Villa Havet

Tyyppi Asuminen
Vuosi 2023
Kerrosala 245m2
Bruttoala 286m2

Loviisan Asuntomessuille suunniteltu noin 200 neliön yksikerroksinen kivitalo Villa Havet rakentuu messujen halutuimmalle tontille.  

Tontti on kumpuilevaa mänty- ja kalliomaastoa. Puita on pyritty säilyttämään mahdollisuuksien mukaan, ja piha-alueet on jätetty mahdollisimman luonnonmukaisiksi.

Villa Havetin suunnittelussa on korostettu tilojen toiminnallisuutta sekä helppohoitoisuutta. Rakennuttaja tunnetaan hyvin koiranäyttelypiireissä, joten myös koiraperheenjäsenet on otettu uuden kodin suunnittelussa huomioon. Kaikki talon lattiapinnat ovat helposti puhtaanapidettävää hartsia. Talon sisustus tulee olemaan tyyliltään modernia, selkeää, ajatonta ja vaaleaa. 

Talo rakennetaan Jämerän toimittamista M1-luokan bauroc-kevytbetoniharkoista. Materiaali on helposti muokattava ja tarjoaa yksiaineisena hyvän sisäilman. 

Päärakennuksen kerrosala on 196 m2 ja sen suuret ikkunat ja korkeat huoneet avaavat uniikin merimaiseman osaksi asumista. Erillinen piharakennus toimii tietotyöhön sopivana etätyötilan sekä, kuntoilu- ja vierashuoneena.

 Talon lämmönlähteenä on ympäristöystävällinen maalämpö. 

Loviisan messualueelle, Kuningattarenrannalle, rakentuu yhteensä 17 omakotitaloa, kaksi paritaloa, rivitalo, puukerrostalo sekä kelluvia taloja. Puukerrostaloon tulee vuokra- ja omistusasuntoja, muut kohteet ovat omistusasuntoja.

 

Takaisin projekteihin Lähetä pyyntö

Send request

Inquiry sent successfuly.
Fill required fields.
Request for: Loviisan asuntomessutalo Villa Havet
Cancel