fi en

Väreillä leikittely ja luonnonmateriaalit näkyivät Habitare 2018-messuilla

28.09.2018

 

Syksyn saapuessa saapui taas vuosittainen suuri sisustus-, design- ja huonekalutapahtuma Habitare. Se järjestettiin 11-15.9.2018. Tapahtuman teema oli tänä vuonna Roots – Pintaa syvemmälle.

Habitare-messuilta löytyi paljon mielenkiintoisia asioita: workshopeja, haastatteluja, puhujia, tulevan kauden uusimpia trendejä ja uusien suunnittelijoiden luomuksia.

 

 

Luonto ja ekologisuus sekä materiaalin pitäminen mahdollisimman alkuperäisenä näkyivät eri osastoilla. Murretut sävyt ja luonnonmateriaalit hallitsivat sisustusmaailmaa, ja inspiraatio tuntui kumpuavan Suomen luonnosta.  

 

 

 Kokonaisuus oli selkeä ja teemaa mukaileva, mutta joukosta löytyi myös erottuvia yksityiskohtia eri suunnittelijoilta ja yrityksiltä.

 

 

 Signals-osio oli trendinäyttely, joka keskittyi tuleviin trendeihin ja värimaailma oli siellä loistokas.

 

 

Näyttely kokosi yhteen eri sisustusideat ympäri maailmaa ja oli yksi messujen mielenkiintoisimmista osioista. Kodin teemoja oli neljä: glamour, unimaailma, paljas ja puhdas sekä renessanssi.

 

 

 

 

Näyttelyn takana olivat suunnittelijat Susanna Björklund ja Sisse Collande.

 

 

Habitare-messuilla kannattaa ehdottomasti vierailla ensi syksynäkin! Sieltä voi tarttua mukaan aimo annos sistusinspiraatiota omaankin kotiin. 

 

Lisätietoja suunnittelijoista, yrityksistä tai itse tapahtumasta löytyy osoitteesta https://habitare.messukeskus.com/

 

Kuvat: Arkkitehtitoimisto Eero Korhonen

Takaisin blogiin