fi en
Talo Kaljaasitie Helsinki

Talo Kaljaasitie Helsinki

Tyyppi Asuminen
Vuosi 2016
Kerrosala 166m2
Bruttoala 224m2

Rakennuspaikka sijaitsee Helsingin Jollaksessa kallioisella etelärinteellä.

Kaksikerroksinen omakotitalo loveutuu rinteeseen ja sijoittuu naapurisuostumuksella lähelle tontin pohjoisrajaa, jonka takana sijaitsee kallioinen kaupungin puistoalue.

Sijoittelulla haluttiin säästää aurinkoinen eteläpiha oleskelukäyttöön mahdollisimman väljänä, ja pitää ajoneuvoliikenne alemmalla kerrostasolla.

Oleskelu, keittiö, ja päämakuuhuone sijoittuvat ylemmälle tasolle ja avautuvat terassin suuntaan. Alempi kerros on nk. sekakerros jossa on kaksi asuinhuonetta ja asumista palvelevia tiloja.

Arkkitehtuurissa on tavoiteltu yksinkertaista ja rauhallista kappalemaista rakennusta.  

Rakennuksen kivimateriaalit ovat kestäviä ja vain vähän huoltoa vaativia. Tällä saavutetaan säästöjä rakennuksen ylläpidossa. Ulkoseinät, ala- ja yläpohjat ovat kevytbetonia ja rakennus varustetaan tehokkaalla lämmöntalteenotolla.

Takaisin projekteihin Lähetä pyyntö

Send request

Inquiry sent successfuly.
Fill required fields.
Request for: Talo Kaljaasitie Helsinki
Cancel