fi en
Asuntomessutalo 2015

Asuntomessutalo 2015

Tyyppi Asuminen
Vuosi 2015
Kerrosala 161m2
Bruttoala 240m2

Asuntomessutalon suunnittelu asuntomessuille, jotka pidetään Vantaan Kivistössä 2015. Kohteen aloituskokous järjestetty keväällä 2014. Elementtien asunnus tapahtui syyskuun 2014 alussa. Toukokuussa 2015 taloon tuotiin irtokalusteet ja tekstiilit ja sisustyöt alkoivat. Samoin myös pihatyöt pääsivät käyntiin.

Sisustuksesta vastaa Sisustussuunnittelu Riia Rauhala ja pihasuunnittelusta Pihavisio, Janita Viljanen.

Kohteessa on Sun Saunan Relax-malliston vastakkainistuttava laude lämpökäsiteltyä haapaa. Paneelina saunassa ja pesuhuoneen katossa sekä WC-tiloissa lämpökäsitelty magnolia. Ovena on kirkas 2-lehtinen karmiton ovi. Valaistuksena on laudekuitu- ja kattokuituvalaisin. Saunaan on asennettu lauteisiin integroitu löylynannostelujärjestelmä ja kiuas on Tulikiven Kuura 1 valkoisilla löylykivillä.

Planiatalon talopaketit valmistaa Iin Fasadi Oy suurelementeistä.Tehtaalla pitkälle esivalmistetut elementit ovat mittatarkkoja ja tasalaatuisia. Puutavara, eristeet ja kaikki muu materiaali käsitellään alusta loppuun lämpimässä ja kuivassa hallitilassa, joten sääolot eivät vaikuta elementtien laatuun.Talopaketti sisältää mittatarkat suurelementit ja rakenneosat ja on siten nopeasti pystytettävissä vesikattovalmiiksi.Kattoristikot valmistetaan tehtaan omalla ristikkolinjalla. Tämä mahdollistaa yksilöllisten ristikkojen valmistuksen ilman suuria lisäkustannuksia.
Planiatalon suurelementit on valmistanut Iin Fasadi Oy. Elementit ovat tehtaalla pitkälle esivalmistettuja. Puutavara, eristeet ja kaikki muu materiaali käsitellään alusta loppuun lämpimässä ja kuivassa hallitilassa, joten sääolot eivät vaikuta elementtien laatuun. Kattoristikot on valmistettu tehtaan omalla ristikkolinjalla.

Planiatalo on ensimmäisiä talotehtaita Suomessa, jolla on oikeus käyttää CE-merkintää. Asetuksen vaatimukset liittyvät mm. rakenteiden mekaaniseen lujuuteen, paloturvallisuuteen, lämmöneristykseen ja tiiveyteen.

Takaisin projekteihin Lähetä pyyntö

Send request

Inquiry sent successfuly.
Fill required fields.
Request for: Asuntomessutalo 2015
Cancel